Oct 14, 2013, 5:21 PM

Пресях... 

  Poetry
634 0 22

Пресях тъгата си

през ситото

на радостта.

Съблякох

черните си мисли.

Освободих

страстта.

Развързах

скритите желания.

Счупих оградата

на старата вина -

сега,

когато в себе си

повярвах

и се огледах

в свойта свобода.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??