Jan 19, 2017, 9:19 AM  

При теб 

  Poetry » Love
286 1 4

От клетката си ще избягам
във непознати висини,
да гоня вятъра прохладен, 
умът в екстаз да полети...

 

И късно, във прегръдка топла
на залез бляскав кат' елмаз
притихнала, без стон и вопъл,
ще кацна в твойта клетка аз.

© Миглена Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??