Дори и след години ще си същата -
дете, което през сълзи се смее!
И в спомените пак ще те прегръщам,
и приказката пак ще оживее!
А други ще са случките, годините...
Но будни ще са птиците, и в полет!
Там, в дланите на грешното ми минало
снегът ще се стопи... И ще е пролет!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.