Jan 28, 2010, 9:00 AM

Приказка ли 

  Poetry » Love
569 0 2

Понякога приказката е истинска -

разцъфнала нежна хортензия,

присветнала с ирисите си сини -

кокетно накичила сенките.

 

А лятото с топли привечери

е от спомени незабравени,

е въздишка от рози тъмночервени -

владелци на чувства сподавяни.

 

Понякога приказката ме буди - в мрака

просвирва тъжна симфония

и с обич рисува заплакала -

през сълзи и сняг по надвиснали клони.

 

А зимата всеки ден, всеки час,

пъртини проправя все там, където

художник собственоръчно за нас

разтапя леда, затрупал сърцето.

 

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да пием за времето, мила Жулли, което ни носи Любов!
    Страхотна притча - благодаря много!
  • "Понякога приказката е истинска"
    Само, когато повярваме в нея!

    Поздрав за теб!
    http://vbox7.com/play:fb8ae48d

Random works
: ??:??