Nov 5, 2008, 10:10 AM

Принцесата на светлината 

  Poetry » Love
1296 0 16
Пристъпваш тихо на пръсти,
в чудна самодивска премяна.
Тази нощ пълноликата луна
ни огрява красиво засмяна.

Към сърцето ми наближаваш,
чувствата му ще са твои.
Пътеката ти свършва тук,
в неговите щастливи покои.

Танцувай пред мен в транс
и омагьосвай очите ми,
но помни, щом те целуна,
оставаш завинаги в дните ми.

Ще се превърнеш сутринта,
на изгрева в слънчевото момиче,
принцесата на светлината,
с душа като бяло кокиче.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??