Всяка Неволя си чака Майстора
(колко му е да плесне с ръце
и да литне накъдето я викнат)
знае драснатото от Оня отгоре
дето пише и трие съдбите ни
(трае мълчи и помага когато
за помощ крещейки я молят)
правилата са ясни (времената
са смутни) всеки ги нарушава
ни да ги сбира ни да ги разпилява
да заобикаля съвсем пък не бива
воля свободна не ѝ ли остава
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.