Aug 7, 2008, 11:08 AM

Приятелството на поет 

  Poetry » Other
545 0 7
Посвещава се на човека, който ме научи да отстоявам себе си и да се боря с живота!!!

 


06.08.2008

 

 

Посветих ти думите си, себе си дори.

И болките безбройни споделих ти,

но от старите ми рани още ме боли -

ръка подай, ела и утеши ме.


 

Разгърнах си душата, цялата пред теб

и пътища безброй към теб избродих,

сърцето волно и безгрижно, на поет,

в приятелството наше аз положих.


 

Обичам те приятелски и безгранично!

Дори да трябва всичко свое да продам,

ръка в беда подавам ти и се заричам,

че в дните трудни няма аз да те предам.


 

До днес приятели безброй аз имах,

но никой не ми бе по-скъп от теб!

На тебе подарявам този символ –

приятелството вярно имаш, на поет!!!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??