Feb 8, 2020, 11:58 PM

Приземяване 

  Poetry
340 3 2

 

Светла диря обточи надлъж

прояснилата се синева,

приземих в сетивата на мъж

безпризорната си тегота.

 

Комплименти шептя не веднъж,

разгоря от искра любовта,

повели - нежността ми задръж,

циркулира симптомно в кръвта.

 

Закодирах в молитва за дъжд

еталоните на младостта.

Прошумя неразцъфнала ръж,

по небето пролази дъга.

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря за хубавия коментар, Дани!
    Честит празник пожелавам на всички в сайта! 🍷☺
  • Много ми хареса, Светулка!
Random works
: ??:??