Гледаш ме, без да ме виждаш,
чуваш ме, отдавна спрял да ме слушаш.
Там в тъмния апартамент - печка, пералня и някъде аз.
Познаваме ли се, блед спомен от отминали дни?
Гледам те - уж си ти, но всъщност не си,
Влюбена в сянка от миналото -
всяка нощ правя любов с призрак.
Целувана с привкус на насилие,
милвана, но не и обичана,
Коя съм? За какво съм? -
изгубена в отсрещно недооценяване ,,,
Аз съм не по-малко грешна,
че не казвам на време сбогом.
Давейки се в неразгадани чувства -
потъвам заедно с тях!
© Елена Иванова All rights reserved.