Nov 21, 2007, 2:36 PM

Продавачката на цветя 

  Poetry
578 0 11
Тя беше истинска обикновена жена,
усмихната, с очи излъчващи топлина.
Имаше до себе си няколко сестри -
рози, лалета и карамфили добри.

Избрала си бе най-щастлива съдба -
да продава на хората красота.
Тя е част от нашите празнични дни,
а на нея кой цвете ще подари.

Ето стихът ми нека замести букет.
За нея написах тук всеки куплет.
Какво ли е сред розите да живееш.
Може би накрая ставаш роза и ти!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??