Jan 12, 2015, 10:40 PM

Проглеждане 

  Poetry » Love
391 0 1

      ПРОГЛЕЖДАНЕ

Не  ми омръзна да тичам след теб.
Щом трябва, ще ида и в ада.
Все мисля, че си мой жребий.
И разгаряш любовната клада.

От обичта ти не грабя със шепи.
Закован оставам на твоя кръст.
А очите ти още са слепи.
Нали не искаш да стана пръст.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??