Sep 5, 2008, 7:59 AM

Прокълната 

  Poetry » Love
709 0 23
             Прокълната

Господи, защо ме прокълна,
да бъда с него аз на таз земя
и да не мога да го имам?...
Защо сърцето ми тогава спря,
от срещата със него онемях,
от неговата страст се вледених,
боли ме вече цялата душа
и острието в мене се забива,
в пустиня аз вървя сама
и никакъв оазис не намирам!...

Обичам те, но няма смисъл -
да бъда с друг Съдбата ме ориса!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??