Напсува ме съседа тази сутрин,
защото пред гаража му бях спрял.
Попитах го: със въшки ли я купи,
пред вратите лепкавата кал?
Защо ми спусна гумите му викам?
И нужно ли е да ти ям л...ното?
Ужасно е да се живее със "мотика",
неандерталец, непознаващ колелото.
Защо сега крещи ми: НЕ, НЕДЕЙ
колата ми да палиш със бензин?
А аз му казах, че се казвам Прометей.
---
За глупостта не е измислен антидот!
© Ангел Милев All rights reserved.
Поздрави от мен