Jan 14, 2017, 10:31 PM

Прошепнато (Песен недоизпята) 

  Poetry » Love
350 3 13

Пак да ти пиша?

Изписах цяла тетрадка.

Само аз  съм във нея,

защото ти си – загадка.

Или да шепна

в студените нощи,

че тебе те искам,

все още, все още…?

Аз във съня си

по име те викам.

Дори  и не  крия,

че те обичам.

Ти със усмивка

ми топлиш душата.

Помниш ли…?

Песен имаме двамата

… недоизпята.

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??