Feb 14, 2010, 5:00 PM

Прошка 

  Poetry » Other
930 0 26

                На родителите ми

 

В този ден, уж най-обикновен,

потърсих ви, за да поискам прошка.

Оглеждах се, не ви открих около мен,

отдавна не сте тук, забравям още.

 

Тогава се обърнах към своето сърце,

в което място имате при обичта ми.

Прошка мислено поиска вашето дете

и с надежда вярва, че сте му я дали...

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??