Трети ден вали, вали,
Гого вкъщи все стои.
Днес решил е да мечтае
и в мечтите да играе.
Ето там е планината -
ще погази из реката,
ще подиша въздух чист -
Гого вече е турист.
Или може би - морето
със вълни и пясък, ето
пръв плувец ще стане там -
здрав и силен, и голям.
Но мечтите му чудесни
мама провали ги лесно.
- Хайде, Гого, щеш не щеш,
книжка почвай да четеш!
© Мария All rights reserved.
за други тъга... поздравления, Поетесо...
с топла усмивка за теб..