Feb 3, 2019, 10:45 PM

Проза 

  Poetry » Love
515 0 0

Не умея да имам
и пред мен, и в сърцето си.
Не умея да виждам
аз съня си и денем.

 

Не умея да искам
от света на възможното.
И до мене да стигнеш
трябва през хоризонтите.

 

И прости, предпочетох
да те пазя в гърдите си.
Радостта си пожертвах -
да не си пред очите ми.

 

Но поезия нямало
във копнежа любовен.
Тука дума е ставало
за най-гордата проза.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??