Nov 23, 2006, 11:42 AM

прозрачно 

  Poetry
649 0 10
Прозрачно





мога ли

аз мога ли
да любя

да обичам
още мога ли
като вълните

като океан ли
милвам бреговете
или ги наранявам
не ме мъчи съдба

да се вричам
искам ли
или принуден
в себе си изричам
свидните слова

съкровено
нежно ми е
тука вътре
безответно ми е
непрозряно
без вина

болно разпнато
като на кръста
чувствам
в нечии очи
мъстта
и коварното желание
за продан

е добре
преди бе също
и сега отново
аз мълвя
няма нужда
от шпалир
шептя и просто
си отивам




ЧАР....22.11.06


© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??