ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК
Чужда и студена е твоята душа...
денят ми днес е сив и мрачен,
не мога леденото ти сърце да разтопя,
безцелно в мрака броди моята душа...
Къде и как свърши любовта ни?
Като пясъчен часовник - времето лети...
Макар да знам, там някъде в душата
трепти искрата - за нов живот, мечти...
Не те виня, че лъжеш ме в очите.
В твойте очи - любов видях...
На враговете, които с тежки думи разделиха ни,
простих - не знам защо, простих...
Чужда и студена е твоята душа,
прикриваш днес лъжата за защита...
Не искаш аз да страдам в нощта,
защото те обичам до полуда...
И своята любов и обич...
ти дълбоко в сърцето скри...
С ледена усмивка, леден поглед,
наказа ме до сетните ми дни...
Като пясъчен часовник - времето лети,
безцелно в мрака броди моята душа.
Не ме наказвай с омраза... прости ми ти,
че не повярвах в теб и любовта...!
.
3.05.2010г
© Катя All rights reserved.