Jan 13, 2010, 9:35 AM

Пътека 

  Poetry » Love
651 0 7

Пътека

 

За последен път ще излея

светлината, сълзи ще раздавам!

В чаршафите гробна постеля

ще свия за теб на прощаване!...

 

Подозрително пак ме поглежда

безукорност - в погледи скрити.

Май погребахме всяка надежда,

а защо ли  се търсят очите ни?...

 

Калдъръмите кротки ще екнат

под безбройните стъпки, познали,

че  твоите стъпки пътека

от връщане - в тях издълбали.

 

 

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??