Feb 24, 2007, 9:34 AM

Разбито сърце... 

  Poetry
824 0 3

Сърцето разбито крещи:

"Върни се, обич, върни!"

Сърцето, с рани отровни,

рони кървави сълзи, огромни!

Обич! Къде си отиде?

Къде по света ти се спря?

Обич! Нима недостойна

се оказа мойта душа?

Душата е пуста  без теб,

сърцето отново заспа,

очите помръкват по теб,

светлината замръкна в нощта.

Сърцето ридае,

изгубило свойта звезда.

Сърцето без помощ се кае -

обич, без твойта душа!

© Александрина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??