Раздавах всичко...
цял живот за другите...
и чувствата си силни не щадях...
Нетърсеща отплата
за заслугите,
на себе си единствено вредях.
Предадоха ме толкова приятели...
и колко ми останаха от тях?!
В живота ми, вий - кратки обитатели...
защо ли ви изгубих?!
Не разбрах!!!
Излъгана
от толкова любови...
Разделите тъй трудно преживях...
Раздавах всичко
цял живот за другите...
за себе си да мисля?!...
Не успях!!!
А толкова нерадостно живях...
© Красимира Касабова All rights reserved.