Aug 26, 2017, 10:15 PM

Разделено детство 

  Poetry » Other
239 0 3

Какво ще помниш ти, дете,

от  пропиляното си детство?

Едва ли знаеш как расте

с годините ти твойто бедство.

 

Че мама с тате са в развод

и между тях се раздвояваш.

Със мама имаш ти живот,

при тате пък се появяваш.

 

Делиш живота си на две

при майка с татко разделени.

Любов сърцето ти краде

със чувствата несподелени.

 

Бъди със майка си докрай

да търсиш своята пътека.

Живот за себе си познай –

съдбата ти да бъде лека...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Ели!
    Благодаря, Албена!
    Не е лека СЪДБАТА на такива деца и тази тема ме вълнува. Хубав ден- понеделник!
  • Тъжно звучиш, Никола, но това е действителността.. Поздрави за стиха
  • Споделям съчувствието ти към децата в нездравите семейства, Колич...
Random works
: ??:??