Jul 15, 2010, 9:22 AM

Раздяла 

  Poetry » Love
432 0 0

      Раздяла

На брега съм.
При нашата скала.
Вятърът попита
къде си ти сега.

Как да му кажа
защо не си с мен.
Че друга обичаш.
От нея си пленен.

Любов аз не прося.
Не прося - разбери.
Прошка ти давам.
Пущам те. Върви!

Любовта не издържа,
раздели се на две.
Посоката вярна
всеки сам да избере.

Морето ме разбра
по тъжните очи.
Днес вятърът гали
нежно мойте коси.

© Пепа Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??