Dec 11, 2014, 5:57 PM

Разливане 

  Poetry » Phylosophy
370 0 0

Разливане

 

Шепа разпилени птици

оживяват двора,

изтляват спомени-искрици,

някога упора.

 

Някога се щурах аз –

насам – натам,

като птица бях,

а сега съм във капан.

 

Само гледам и си мисля –

Някога дали летях?

Тъга върху крилете ми се плисна

и със нея се разлях.

 

botyo

 

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??