Р А З М И Н А Т И С В Е Т О В Е
_____________________________________________
Бяхме два различни Свята.
Устремили се един към друг.
Сега сме два еднакви Свята.
Уморени един от друг...
Не е ли всъщност Любовта
едно безумно разминаване?
Останалото е свещта.
Догарящата свещ, която плаче...
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ & Д.К.
© Виктор Борджиев All rights reserved.