Mar 30, 2013, 5:01 PM

Размисъл 

  Poetry » Other
550 0 7

 

седя си на стола

а столът седи на земята

и се чудя и мая

и се чуди и столът

колко талант е нужен

колко свободно време

за да напишеш шедьовър

и дали го пишеш със молив

или използваш писалка

дали го пишеш върху салфетка

в тетрадка прилежно

или го драскаш забързан

върху рекламна брошура

 

и както си седя на стола

и съм на милиметър от отговора

столът се сепна

аз се стреснах и паднах

и за да не губя време

отидох да полея грижливо

китайската роза

в кухнята до балкона

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??