Oct 4, 2007, 3:58 PM

Разпръснати чувства 

  Poetry
768 0 7
Събрах ги в едно, после ги пъхнах, между редовете,
размазани на листа. Изписват и прочитат, рисуват я дори - душата!
Сътворих ги, извън реалността!

***

Интересувам се от това, което ме държи под напрежение, правя
това, което ми доставя удоволствие. Усмихвам се на това, което ме прави щастлива.
Просто съм интересен човек =) и се интересувам от всичко (ИНТЕРЕСНу)

***

Пия бира... Слушам Слави Трифонов... Танцувам...
Докато гледам моя свят... През затворените си очи...
се забавляваме със самотата...!
Приятно изкарване - и на вас!!! С целувка - Тинчету =)

***

Ще заспивам... В спокойствие, тогава...
когато те Усещам до мен! Сега заспивам...
В мечта... защото те Усещам... някъде вътре... в мен!

***

Ако ти липсвам, доближи ръка до сърцето си и там ще ме усетиш близка.
Ако ти липсват очите ми, погледни звездите, те ще ти донесат топлина...

***

Ще съм Тук... само ако знам, че има смисъл да остана...
но аз не съм се върнала... просто сега съм в миналото на моето бъдеще...
и все пак аз продължавам... защото съм... нечия малка чапла!

***

... докато спре да бие... и след това... то ще продължи... и тогава пак... ще е твое!

***

Ако някога... трябва... да простя... забрави, че мога... да простя !
Простила ли съм... някога... то е било... някога!
Шанс - няма, прошка - няма! Спомен... имa... ще няма!

***

Колкото и да съм банална... и истерична...
аз мога да бъда и съм приятел,
но само на този, който ме уважава,
приятел съм само на този, за който съм приятел!
А тази дума за някой е : "Приятел"!

***

Добре! Ще си помисля!...
Отношението ти не е като на Приятел! И ти го знаеш!
ДА, и аз го знам... но... наранява... моят любим, любовнико!

***

Хората прикриват красотата си, докато се опитват да бъдат красиви...

***

Щом не ми писа за лека нощ, защо да го правиш за добро утро!?!?!?

                                                                                                    ( Знам, не е стих... )

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Их... Мерси, Бени! И аз те Гушкам!!!
  • Тинче,остави ме без думи...може би защото бях и видях много от писаното тук... страхотно е ...без думи останах
    Поздрави сладка и Гуш
  • Ох ... Радвам се! И то много, че ви хареса =)
    Да, интересно какъв стил е?! И наистина, е като мини дневник!
    Благодаря, че го изразихте!
    Романтик, винаги!
  • Интересни мисли!Мини-дневник на минутите от живота на едно младо момиче.Поздрав!
  • Приятно е за четене, леко, неангажиращо...хубаво.
  • Интересно какъв стил се води,но е интересно...
    и странно интересно е че ми хареса
  • Интересно е!!!
    Искаш ли една идея да ти дам?
    Пиши ми, ако те интересува.
    Поздрави!!!
Random works
: ??:??