Sep 3, 2020, 12:21 PM  

Разсаждане 

  Poetry » Phylosophy
478 5 17

Тъгата - в оглушително мълчание.

И тази страшна собствена отвесност!

Заслужихме ли нашето страдание?

Мълчи небето. Тегне неизвестност.

 

Павета - цапардосали кръвта ни

и подпис - лудо рукнал по земята.

Следа незаличима ще остане

от жаждата за мъст и за разплата.

 

Уста на дракон кофата с боклук е.

Търбуси чужди вместо нея пълним.

Поука трябва да оставим тука,

как нов живот разсаждаме на съмване.

 

03.08.2020

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??