Отидох сред Звездите обругани,
останали без капка светлина,
превърнати в отчупени кристали
със кратери от адска самота.
И там ще се обвия във безкрайна,
космически разнесена тъга,
протегнала прегръдка, без да зная –
защо и накъде, и докога?
Пътувам по неземни магистрали,
сред дупки черни и рояк звезди.
Разчупил съм окови – разпиляли,
стотици развълнувани дъги!
© Данаил Таков All rights reserved.
От един клуб сме...
Толкова много мое усещане... това може само да се чувства, тук думите не могат...