Dec 9, 2009, 8:36 PM

Разяснение 

  Poetry » Humour
371 0 3

 

(из цикъла „Вицове в рими”)

 

Малка любопитка свойта майка пита;

„Мамичко, кажи ми, кой децата носи?”

„Щъркелът”. „А, мамо, откъде долита?”

„ От небето, мило... Стига с тез въпроси!”

„Ами мамо, мамо, след като остави

бебетата, мамо, той къде отива?”

„Ами този щъркел, миличко, тогава

гърбом се обръща и бързо заспива!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??