Jul 4, 2014, 7:42 AM

Река Марица 

  Poetry » Landscape
683 0 0

РЕКА МАРИЦА

 

Марице, речице,

Сън те тебе не лови.

Лъкатушиш зеленива,

Пестелива, работлива,

Вироглава, пъстровита,

Небоцветна, слънчовита.

Сън те тебе не будува,

Бряг со бряга не сънува.

 

© Кристиан Ковачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??