Jan 18, 2014, 6:46 PM

Релси 

  Poetry » Other
579 0 7

От утре ще стана сива и скучна.

Ще се върна в безопасните релси.

Господи, така и не се научих

да дишам плитко и да не бъда себе си.

От утре ще вземам верни решения.

Ще се усмихвам често, но неестествено.

За любов ще отварям вратата временно.

Няма да нося в джоба си кестени...

Няма да паля в косите си огън.

За мъртвите няма да плача...

Няма да храня врабците с тревога.

Ще се науча от ниско само да скачам.

Ще бъда точица в зимната киша.

И нищо, че прилича на умиране.

Тази нощ искам дълбоко да вдишам

и в очите ти да дерайлирам.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??