Jun 16, 2024, 9:50 PM

Ремонт на душата 

  Poetry » Other
257 4 9

Колко е тихо в душата, колко е тихо, 

бели пауни кротко си решат перата. 

Мислите знойни тъй надълбоко попиха, 

че си заключих с три катинара устата. 

 

Дишам, издишам, дишам, издишам спокойно, 

толкова много ми се събра напоследък. 

Здраво запуших всички ръждиви пробойни 

и отбелязах първия малък напредък. 

 

Себе си пазя, правих ремонт на душата, 

късах и палих спомени с дъх неприятен. 

Вече е чисто и се оказах богата 

с нови надежди и сто нюанса на лято. 

 

16.06.24

Нина Сариева 

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??