16.06.2024 г., 21:50 ч.

Ремонт на душата 

  Поезия » Друга
256 4 9

Колко е тихо в душата, колко е тихо, 

бели пауни кротко си решат перата. 

Мислите знойни тъй надълбоко попиха, 

че си заключих с три катинара устата. 

 

Дишам, издишам, дишам, издишам спокойно, 

толкова много ми се събра напоследък. 

Здраво запуших всички ръждиви пробойни 

и отбелязах първия малък напредък. 

 

Себе си пазя, правих ремонт на душата, 

късах и палих спомени с дъх неприятен. 

Вече е чисто и се оказах богата 

с нови надежди и сто нюанса на лято. 

 

16.06.24

Нина Сариева 

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??