Mar 1, 2021, 8:40 AM

С аромат на пролет 

  Poetry » For kids
272 2 10

Бялото е детската душа,

а червеното са румените бузки. 

Баба Марта с аромата на цветя 

с пролетта ни прави близки. 

 

Ето я - усмихната и блага

ни зове отвънка да празнуваме. 

На всеки мартеничка слага

и заедно към Слънчо с нея плуваме. 

 

А зимата със погледи изпращаме -

Прекрасна бе и тя, но си отива. 

С ръчички за довиждане й махаме

в очакване на пролетта красива.

 

28.02.2021.

 

Георги Каменов 

 

Честита Баба Марта :0))

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??