Jul 29, 2023, 12:10 PM

С дядо и баба на село 

  Poetry » For kids
717 2 20

Лятото - сезон чудесен

за игри  е просто- песен,

Скача кучето на двора

сутрин, вечер без умора.

Аз с него весело играя,

и се смея щом залае.

А за сестричката ми малка,

то е пухкавата залъгалка.

Баба, дядо са в захлас,

гледат цял ден само нас.

Ох, как много ни обичат,

стари са, но с нас все тичат.

Баба дава топла палачинка,

дядо все ни е дружинка.

В игрите луди от зори,

все беля и той ще сътвори.

Как забавно е на село,

хвърляме се в язовира смело.

С куче вечер на разходка,

сутрин с дядо в лека лодка.

Рибки вкусни ще си уловим

и доволни вечер  ще заспим.

Ето, колко сме щастливи,

дядо, баба, най са обичливи!

 

 

 

 

© Люси Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??