Dec 10, 2023, 6:46 PM  

С мене помечтай 

  Poetry » Love
170 6 6

Зимна неизбежност. Седмица предзимна,
покривът е мокър. А сънува сняг.
В сънищата нежно стелят се снежинки,
пътят без посока гост очаква драг.

 

Светят мъжделиво улични фенери,

Пелерина сива – облачета дим,
пътищата скрива. Да не ги намери
той. Да съм щастлива и да измълчим

 

кривите сезони, правилните думи,
кучето на двора... с чаша топъл чай.
Сняг звезди ще рони – обич помежду ни,
Няма други хора... С мене помечтай...

 

https://youtu.be/oNLmwz8A9_I?si=G8JJqc7rv0ERrkzs

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??