May 10, 2017, 1:59 PM

С теб 

  Poetry » Love
1308 3 8

Готова съм от днес да бъда първа,

да стопля с обич ледени очи.

С тях да те разтапям и тепърва

обичта ми в тях да проличи!

 

Да се попия в кожата ти жадна.

Да стена в наслада и екстаз!

А ти ме дръж, случайно да не падна,

залитнеш ли и ти - държа те аз!

 

Тогава ще съм твоята опора,

а ти ще бъдеш моя талисман!

Единствени сред множеството хора,

не съм сама и ти не ще си сам!

 

Замръкваме, допрели топли длани.

Преплитаме тела и светове!

От чувствата, взаимно обладани,

изкупуваме фалшиви грехове!

 

Разливаме се, парещо-пенливи,

в завивките на общия ни кът!

Ръка в ръка, погубващо-щастливи,

чертаем с теб семейния ни път!

 

И даже да ни няма, пак ни има,

оставиме ли своите следи.

Любовната ни мощ, неутолима,

в децата наши ще се наследи!

© Мария Божкова All rights reserved.

09.05.2017 год 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??