Mar 18, 2010, 8:52 PM

Сам 

  Poetry » Other
568 0 16

О, Господи, как искам да избягам
от мрачния затвор на самотата!
Отляво все по-плашещо ме стяга
неясна болка... Колко непознати

докосваха оголените нерви
на истинската същност, в мене свита,
отваряха я, сякаш е консерва
и плюскаха от нея до насита.

Най-близките ми най-далечни бяха,
от чуждите дори по-безразлични,
не чуваха молитвите ми плахи
за малко обич, в своята себичност

заключени... Мечтах, но не открих
магията на близостта красива,
на чувствата вълшебни... Само в стих
сърцето си изстинало завивам.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??