Sep 25, 2008, 1:22 PM

Самота 

  Poetry » Love
806 0 6

Ти си тръгна  и нахлу внезапно студ,

ти си тръгна и потрепери сърцето,

ти си тръгна и обзе ме смут,

ти си тръгна и намръщи се небето...

 

Ти си тръгна и зарося тъга,

ти си тръгна и буря изви се,

ти си тръгна, помаха с ръка

и нейде зад ъгъла скри се...

 

Ти си тръгна и аз съм сама,

ти си тръгна и пусто е тука,

ти си тръгна сега към дома,

а при мен самотата почука...

 

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??