Mar 14, 2012, 1:21 PM

Самота 

  Poetry » Love
811 0 17

Тихо е,

              тихо е,

                           тихо е

                           и вървя, и мълча в самота...

Няма те,

                    няма те,

                                     никъде,

                                     всичко без теб е тъга.


Празно е,

                    празно е,

                                     празно е,

                                     празно в ръцете, в ума,

но в сърцето ми греят очите ти,

                                                 завладели деня и нощта.


Искам те,

                      искам те,

                                          искам те,

                                          искам те с много нега.

Чакам те,

                      чакам те,

                                          чакам те,

                                          пращам ти с обич мечта!

                      


© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??