Sep 23, 2008, 10:29 PM

Самотата, като част от хранителната верига. 

  Poetry » Other
508 0 2

(на всички “самотни” поети и поетеси)

 

Не хвали самотата си

дървото, пощадено по средата на ливадата.

Под него клепат си косите, с които хранят кравите.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??