Самотен в деня,
самотен през нощта.
Разбито сърце
стискам в ръка.
Разклатена психика,
черна душа,мразена
готова да убива
наранените чувства.
Отхвърлен от света,
потъва в сънища.
Събудя ли се,
в ада ще горя.
Сам ще си остана,
за мен надежда няма.
Казваха ми го и преди,
казват ми го и сега.
За мен обич няма.
Затворя ли си очите
виждам щастие в любовта,
а като ги отворя реалността.
Самотен във вечността,
самотен навсякъде по-света.
За хората съм просто
едно тяло на нечия земя.
Нищо друго не ми остана,
освен да си отида.
От този умразен свят,
богат на болка и страдание.
© Stoycho Kolev All rights reserved.