Mar 8, 2008, 9:40 PM

Сбогом, росице 

  Poetry » Other
951 0 3

Сутрин се будя под силното слънце
жаден, с надежда те чакам. Върни се!
A ти си отиваш все тъй далече,
моя малка прекрасна росице.

Денем те искам жадна до мене,
покриваш в обвивка желаните дни.
Докосвам те нежно, душата ми стене,
отправям молбата пред твойте стени.

Вечер в кошмари пак се пробуждам,
очите не виждат покоя в съня ми,
а ти изчезваш пак тъй далече,
моя малка прекрасна росице.

Сега загубил те! Запазил съм спомена,
отминали, дните в години се сливат.
Сбогом! Отивай си, моя росице,
ще пазя сълзите, те всичко отмиват.

LIKADEVONEN / 25.08.07y. 18:30h. /

© Илия Деведжиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??