Mar 14, 2018, 12:43 PM  

Сбогуване 

  Poetry
502 13 22

Отваря се красив, небесен свод!

Разсъмва се и вече не сънувам!

Със теб ме свързва цял един живот

и днес не зная как да се сбогувам!

 

Пристъпва нежна пролетта –

ти толкова обичаше цветята!

За теб, букет ще набера

и тихичко навярно ще поплача!

 

Дано във пътя ти да има светлина!

Дано със мир пътува ти душата!

Дано към теб да съм била добра!

Прости ми! Не успя да ме дочакаш!

© Руми All rights reserved.

На моята баба, която днес си е отишла от този свят,

а аз така и не успях да и кажа "Сбогом"!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??