Jan 17, 2008, 2:52 PM

сбогуване 

  Poetry » Other
646 0 6

Аз си тръгвам, море, прегърни ме,

за последно при тебе дойдох,

да си взема от твоето синьо,

твоята нежност и твойта любов.

 

Вятър роши с пръсти косите,

фар ми намига далеко в нощта,

в нозете ми бягат мечтите,

яхнали своята бяла вълна.

 

Ситен пясък сплита гердани

и в очите ми пали искри,

иска сякаш да скрие завинаги

мойте мисли и мойте сълзи.

 

Аз си тръгвам, море, прегърни ме,

дай ми малко от твойта любов.

Ще те нося в сърцето си винаги

като майчин, свят благослов.

     

© Гълъбина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??