Jan 14, 2022, 8:32 PM

Сечко, Сечко 

  Poetry » For kids
532 0 4

Сечко, Сечко, де си бил,

виж носле си зачервил?

 

Сечко, Сечко, как така

храбро скърцаш във снега?

 

Сечко, Сечко, от къде

толкоз много студ си взе?

 

Сечко, Сечко, не така,

ще настина за беда.

 

Уж си малък кат' бълха,

а ме щипеш кат' ламя.

 

Сечко, Сечко, виж сега

аз си тръгвам у дома.

 

Ти навън играй, лудувай,

аз на топло, ще сънувам.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

The work is a contestant:

Сечко Февруари »

14 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??