Jun 2, 2007, 10:44 PM

Сезони 

  Poetry
622 0 2

Дали отминаха сезоните за мен.
Дали ме чака само зима.
Сега, когато се замисля...
Даа, май че пролетта почти отмина.
Не сетих много топли дни в тая пролет...
И много дъждове... а нямаше дъги...
Докато чаках слънцето, изстинах...
Кръвта ми вместо да кипи, се изстуди.

... А изведнъж усетих топло слънце...
Останало е значи лято и за мен...
Дано ме сгрее до живот преди...
да стана леденостуден.

© Вълко Тодореев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??