Влез в играта
със залог „Живот",
авантюрата е с риск
“Да бъдеш“.
Избери свободно, не мисли
и брутално на ревера
звездичка си сложи.
Ако мислиш дълго
и друго избереш,
ти рискуваш много
от глад да си умреш
Лепва ти се прозвище
“Овце“ и се чува
много мощно„ Беее.“.
© Румяна Друмева All rights reserved.